Taxirendelet

2013.05.09. 15:41

Taxi fóliázásElfogadásra került az új budapesti taxi rendelet, mely várhatóan ez év szeptemberétől lép életbe. A rendelet szerint egységes tarifákat kell alkalmaznia minden társaságnak, az autóknak meg kell felelniük adott technikai paramétereknek és egységes külalakkal is kell rendelkezniük. Szeptembertől már fokozatosan láthatunk új sárga Traffic Yellow (RAL1023) megjelenésű taxikat Budapesten. A színváltoztatás kétségkívül látványos eleme lesz a városképnek, melynek kiteljesedése a rendelet szerint jövő év őszére tehető, amikor már csak az új traffic yellow taxik közlekedhetnek Budapesten. A színváltozás egyik lehetséges módja a taxik fóliázása lesz. A taxi fóliázása az egyik leggyorsabb lehetőség az új Traffic Yellow színre való váltásnak. Mindemellett a fóliázás költség szempontból is kedvezőbbnek várható, mint egyéb színezési módozatok. Részletes információkat a taxifóliázással kapcsolatban a www.taxifoliazas.info oldalon lehet elérni.

 Tordai István a Sportverda műsorvezetője minden évben tömérdek vadabbnál vadabb autót kipróbál. Tavaly sem volt ez máshogy. A sokat látott szakembert lehet, hogy a több mint 450 paci és a 70 fok feletti belső hőmérséklet vitt arra a döntésre, hogy kijelentse 2011 legdurvább autója a LLumar által szponzorált: LLumar DragPolski. A teljes szöveget a LLumar hívatalos oldala -n olvashatják.

Januárban tragikus balesetben elvesztette BKV egyik utasa az egyik szemét. Az Index  beszámolt az esetről, melynek pontos részletei a mai napig nem tisztázottak. Valószínűleg egy (csapágy) golyó pattant az üvegbe melyből a kipattanó üveg pont az utas szemébe fúródott. Sohasem lehet biztonságban az ember a BKV járatain, sajnos.  Tényleg pénz kérdése az emberek biztonsága? Nyugaton illetve nem is kell messzire mennünk például az osztrákoknál LLumar biztonsági fóliával vannak felszerelve a járművek. Ugaynakkor biztonsági fóliával vagy az nélkül sem biztosított a budapesti közlekedés jövője, mert a járműpark elavult. A bevételek a kiadások harmadát sem tudják fedezni. Így bérre és fizetésre valamint gázolajra sem telik. Saját költségeiken is tudnának faragni, ha használnának graffiti támadások elleni fólia- val kombinált biztonsági fóliát. Az mellett, hogy az utasok joggal biztonságban érezhetnék magukat a graffitizés által okozott károkat is nagyobb költség- hatéksággal tudnák orvosolni. 

Az eredeti cikket a LLumar hivatalos oldalán olvashatják.

IMG_2641.JPG_480x360

 

 

 

 

 

Sikeres évet zárt a LLumar DragPolski Team! Többek között el tudták hozni a Közép- Európa bajnoknak járó serleget is. Bővebben a díjátadóról és még több kép a LLumar oldalán. A gratulációkat a csapat  LIKE- ban fogadja.

Szerző: LLumarFolia

SEMA, Las Vegas '11

   2011. november 1-4. között került megrendezésre az autóipar egyik legjelentősebb eseménye a SEMA . Az immáron 45. alkalommal megrendezett kiállításnak idén is az USA- ban található Las Vegas város konferencia központja adott otthont. A SEMA-n különböző autó felszereléseket, kiegészítőket, alkatrészeket és speciális tuning kellékeket forgalmazó, gyártó és felhasználó cégek vesznek részt. A kiállítás mellet egy konferencia sorozat is minden évben helyet kap ahol az ipar szereplői az aktuális fejlesztésekkel és trendekkel ismerkedhetnek meg. A kevésbé szakmai céllal érkező és akár szórakozni vágyó látogatók, pedig különböző programokon szerezhetnek élményeket, mint például egy drift autó kipróbálása profi versenyzők mellett.


   A kiállításon mutatja be több kiegészítő-gyártó is új termékeit, mint például az idei évben is kiállító LLumar Autófólia előállítója a Solutia Inc. A rengeteg különbnél különb egyedi tuning vagy akár hot-rod jármű között kiemelkedő érdekességek is találhatók a kiállításon. Az idei évben a Ford például kiállította a Shelby Cobra egyes számú prototípusát az autókedvelők nem kis örömére, de új és régi Formula 1-es versenyautókat is megcsodálhatott a közönség.  Képek a kiállításról és az autócsodákról. A rendezvényen persze nem csak az autók érdekesek, hanem lehetőség nyílik hírességekkel is találkozni. Az idén is több standon találkozhattak a rajongók Chip Fosse-val. Saját standján jelen volt Vic Edelbrock. Valamint számos NASCAR, IndyCar, Formula, LeMans versenyző továbbá egyéb sportok kiemelkedő személyiségei, mint például Sunny Garcia is tiszteletét tette a kiállításon.

Likeolj és nyerj nyereményjáték:

    Január 1- től indul a vadiúj Facebok-os játékunk, melyen még több értékes nyeremény fog gazdára találni.  Annyit már most elárulhatunk, hogy nagyon fog tetszeni mindenkinek aki szereti a gyönyörű autókat! Persze a részvételhez like -olni kell.

http://www.facebook.com/foliazas Addig is még december 31- ig érvényes a játékunk (tehát itt az alkalom, hogy LIKE -olj ha még nem tetted meg) melynek lényege, hogyha tetszik rajongói oldalunk és ezt egy like- al ki is fejezed akkor részt veszel egy sorsoláson, melyen egy autóüveg fóliázást nyerhetsz!!!! MINDEN 100. like után sorsolunk.

    Amennyiben még nem ismered fóliánikat látogass el weboldalunk -ra. Írj levelet nekünk ha kérdésed van, vagy ha már eldöntötted, hogy lefóliáztatod autód vagy ablaküveged csak még nem nem tudod, hogy kihez kéne fordulnod segítségért. Kivitelezőinknek mindig van egy ablakra szabott ajálata. Keresd őket bizalommal, hiszen ők a legfejlettebb kutatási és technológiai fejlesztést, gyártási professzionalizmust és kapacitást képviselik.

Büszkék vagyunk rátok

2011.09.16. 10:57

Gratulálunk a magyar váltónak és külön köszönet Berka Imrének!

http://sportgeza.hu/sport/2011/09/14/aranyermes_a_magyar_ferfi_ottusa-valto/

Gratulálunk lányok!!!!

http://sportgeza.hu/sport/2011/09/13/aranyermes_a_noi_valto_az_ottusa-vb-n/


http://www.facebook.com/media/set/?set=a.209381222458373.54581.100001594915741

Szerző: LLumarFolia

Címkék: moszkva öttusa llumar

Mi elnökölünk a Klaszterben

2011.09.15. 10:42

2011 augusztusától az Energiahatékonysági Klaszter soros elnökségi pozícióját Gál Péter tölti be a LLumar Magyarország (Gál és Társa kft.) képviseletében. Az Energiahatékonysági Klaszter egy 2009-ben létrejött szervezet, melynek célja a magyarországi vállalkozások, non-profit szervezetek, önkormányzatok, állami szervezetek illetve magánszemélyek környezettudatos szemléletének formálása, az elérhető hatékony energiagazdálkodással kapcsolatos akciókkal való megismertetése, részükre szolgáltatás nyújtása. A klaszter tagja energetikai, ezen belül elsősorban az energetikai minőségi termékeket forgalmazó, gyártó vagy mérnöki cégek hálózata, amelyek együttműködnek a kitűzött cél elérésének érdekében. További információ a http://megujuloepulet.com/ oldalon. További energiamegtakarítással kapcsolatos információk.

Szerző: LLumarFolia

Szeptemberfeszt

2011.09.08. 11:11

Sikeresen lezajlott az Első LLumar Autószépségverseny a Szeptemberfeszt keretein belül. További képek a facebook oldalunkon. A díjazottak valamint a szerencsés nyertesek a szavazók közül autófóliázást nyertek. Mindenkinek köszönjük a részvételt és szívból gatulálunk a nyerteseknek. Sokáig tartott amíg ezt a rengeteg szavazatot összeszámotuk. Minden kolléga az irodában vért- verejtéket izzadva dolgozott a feladaton. Végül toronymagasan a Dragpolski győzőtt. Aki nem ismerné még annak itt egy kis segítség.http://www.facebook.com/dragpolski Természetesen mivel a Dragpolski saját házunk tájáról való ezért diszkvalifikáltuk.

Summa summárum a nyertesek.

1. 254 s.sz. / Vagi Imre/ eskuvoikocsi@gmail.com

2. 157 s.sz. / Urbán János/ ferrari19860408@freemail.hu

3. 407 s.sz. / Horváth Áron/ ionhorvath@gmail.com

Természetesen értesíteni fogjuk a nyereményükről. Amely egy autófóliázás. Egyébként gyönyörű gépek voltak kint a hétvégén.

Megvannak a nyertesek a szavazók között is. Szintén nagy gratula minden kedves szavazónak és köszönjük, hogy velünk játszottak. Ők szintén autófóliázást nyertek.

Maczkó Anikó anikobear@yahoo.com (001)

Gali Claudia cloebaba@citromail.hu (405)

Dobra Ádám dobsa99@hotmail.com (157)

A győztesek a LLumar irdában átvették az autófóliázásra jogosító vochert. Még egyszer gratulálunk. További képek.

Az Autóguru első két adása megtekinthető a TV2 webes felületén. A Műsor támogatója a LLumar Autófólia.
http://tv2.hu/autoguru/video/autoguru-1-adas-4
http://tv2.hu/autoguru/video/autoguru-2-adas

Gratulálunk a Magyar Öttusa Válogatottnak az eredményeikhez . Tóth Adrienn, Marosi Ádám  és Kasza Viktor

 

 

Részletes információkat találá az autófóilázás oldalunkon. Vagy fel is keresheti országos autófóliázó hálózatunkat.

LLumar Autószépségverseny

2011.08.09. 14:46

Imádod a szép autókat? Elég menő a verdád? A tuning az életed? Egyszerűen csak gyönyörű az autód? Gyere el a LLumar Magyarország által meghirdetett nemzetközi Tuning Parádé - SzeptEmber Feszt keretein belüli első LLumar Autó Szépségversenyre.

Gyere el és/ vagy hívd meg az ismerőseidet a Facebookon

A szépségversenyen minden a rendezvényen megjelenő autó részt vehet amely a versenyben regisztrálásra került és a LLumar Autó Szépségverseny matricája jól látható módon az autón megtalálható. A szépségverseny eredménye a látogatók szavazataitól függ, akik a rendezvény területén elhelyezett urnákba adhatják le szavazataikat. A legtöbb szavazatot összegyűjtő első három versenyző egy-egy LLumar autófóliázást és a helyezéssel járó kupát kapja. A versenyre regisztrálni lehet a rendezvény helyszínén a LLumar sátorban, valamint elő regisztráció lehetséges a következő linken:

http://www.llumarfilm.eu/p​romociok/llumar-auto-szeps​egverseny-nepliget.html

A regisztrált versenyzők a Szépségversenyen kívül részt vehetnek a LLumar-Ramada matrica kampányban, melynek nyereménye egy kétszemélyes wellness hétvége. A versenyben való részvétel esetén az ábrán is látható körmatricák "one-way átlátható" vagy normál matrica verzióban kerülnek az autóra. Minden esetben a matricának az eredmény kihirdetése, valamint a nyertes esetén a nyeremény átvételének időpontjáig az autón kell maradnia. A sorsolás a nyilvános LLumar-Ramada játék sorsolásának időpontjában történik (2011. november 3.), a nyertes a sorsolás után értesítjük! Kérnénk az alábbiakban jelölni amennyiben szeretne részt venni és részletes információt küldünk emailben.

További információk a http://www.llumarfilm.eu/ oldalon.

Megtudhatod az UV- védelem fontosságát az alábbi videóból. LLumar autófóliázás

Európabajnok a LLumar Racing TeamSzívből GRATULÁLUNK a LLumar Magyarország által támogatott LLumar DragPolski Team versenyzőjének Gyetvai Miklósnak!!! A három fordulós CDCE /Közép-Európa Kupa/ győztese lett vagyis Európa Bajnok Aranyérmes, melyet a hétvégi trencsényi /Szlovákia/ Európa Bajnoki autó gyorsulási versenyfutam II. helyezésével ért el.

Látogass el a Drapolski Facebook oldalára

Gratulálunk

Interjú Gyetvai Miklóssal a LLumar DragPolski Team Versenyzőjével

Budapesten új kivitelezőnk a Gabofolia. A Gabofolia egyaránt épületfóiázás és autófóliázás területén kiváló szakemberekkel fogadja kedves ügyfeleit. A LLumar Magyarország üdvözli a hálózatban. Elérhetőségei:

Tel.: 06-70-313-89-39
gabofolia@gabofolia.hu

http://gabofolia.hu


Budapest, XIII.ker.
Röppentyű u. 42.
Nyitva tartás: Éjjel-nappal (hétvégén is)

Érdekes cikk jelent meg a napokban a LLumar autófóliákról. Arról, hogy miért érdemes az autófóliázás mellett dönteni. Miért érdemes biztonsági ablakfóliát használni és milyen szempontokat kell szem előtt tartania? Tovább a cikkre

A LLumar fóliák ismét a TV-ben! Ez alkalommal a TV2, Babavilág és Babapercek műsorán mutatjuk be a LLumar  előnyeit. Téma az autófóliázás és az UV- védelem. A riportok tervezett időpontjai:

Július 23. (szombat) 12:35

Július 26. (kedd) 6:00

Július 27. (szerda) 2:40

Július 28. (csütörtök) 9:45

Ezen felül a jövő héten számos alkalommal a LLumar Magyarország támogatja a TV2-Babapercek magazint is.

A LLumar autófóliák SportVerda műsorán megjelent legutóbbi riportja melynek témája az autófóliázás jogszabályi háttere megtekinthető a LLumar videó csatornáin:

 
További információ az autófóliázás szabályairól a www.autofolia.info.hu oldalon is elérhető.

MEGVAN A 3. NYERTES, a LLumar-Facebook játékban!!!! H. Gergőt a nyereményről ("B" oszlop mögötti autófóliázás) értesítettünk! Ismételten indul a játék és amint elérjük a 400 rajongót, megint sorsolunk. Ajánld a www.facebook.com/foliazas oldalunkat ismerőseidnek, családtagjaidnak, hogy növeld esélyeid a nyereményre. Minden sorsolásnál a teljes rajongói listából húzunk, így most mind a 400 rajongónk válik majd esélyesé!

 

 

Nyerjen wellness hétvégét autófóliázással! Részletek a www.nyerjen.com oldalon.

 

Autófóliázás legálisan?

2011.02.11. 20:24

A LLumar autófóliák ismételten a SportTV (Sport1, Sport2, SportM) műsorán! A téma az autófóliázás jogszabályi háttere! Első adások szombaton (Február 12.) a Sport 1 csatornán 10:30-kor és 20:00-kor. További adások időpontjai: http://www.port.hu/pls/ci/films.film_list?i_text=sportverda&i_area_id=17

 

Régebbi megjelenések a SpotVerda adásában és egyéb LLumar autófólia videók megtekinthetők:

 

YouTube: www.youtube.com/LLumarHU

Videa: http://videa.hu/tagok/1410439

IndaVideó: http://indavideo.hu/profile/LLumarFolia/

 

További információ az autófóliázás szabályairól a www.autofolia.info.hu oldalon is elérhető.

Januárban ismételten szerepel a LLumar is  a SportVerda műsorán. Első adás január 8. 10:30 Sport1. Az adás többször kerül ismétlésre A Sport1, Sport2 és a SportM műsorán. További időpontok:
 
SPORTM:  Szombat (Január 8.) 13:30
 
   Vasárnap (Január 9.) 17:15 (ism.)
 
   Hétfő (Január 10.) 2:30 (ism.)
 
   Szerda (Január 12.) 14:30 (ism.)
 
   Csütörtök (Január 13.) 11:15 (ism.)
 
   Péntek (Január 14.) 16:30 (ism.)
 
SPORT1:  Szombat (Január 8.) 10:30
 
SPORT2:  Szombat (Január 8.) 7:00 (ism.)
 
   Csütörtök (Január 13.) 1:30 (ism.)
 
 
 
Korábbi LLumar-os részek megtekinthetők Videa oldalunkon az alábbi linken: http://videa.hu/tagok/1410439

Tiltott fólia volt a főkapitány szélvédőjén és nem kímélték! (cikk: http://index.hu/bulvar/2010/12/03/toth_tamas/ ) Ha egy főkapitánnyal ez történik, akkor nem árt tisztában lenni a fóliázás szabályaival! Itt megtalálod az előírásokat: http://www.autofolia.info.hu/autofolia-szabalyozas.html

Nyerj autófóliázást

2010.11.30. 23:57

Már félig megvan az első autófóliázás nyertesünk, vagyis 50 embernek tetszik a LLumar autófólia, ablakfólia Facebook termékoldalunk! Te már kedveled? Kattints ide és kiderül: www.facebook.com/foliazas Ajánljátok a www.facebook.com/foliazas oldalt ismerőseiteknek is és a következő 50. "kedvelő" után sorsolunk! Ki lesz az első szerencsés???

Szerző: LLumarFolia

Címkék: autófóliázás

Autófóliázás Szekszárd

2010.11.30. 23:55

Egy új weboldal a fólia piacon. Autófóliázás - Épületfóliázás Szekszárd: www.autofoliazas.net