SEMA, Las Vegas '11

   2011. november 1-4. között került megrendezésre az autóipar egyik legjelentősebb eseménye a SEMA . Az immáron 45. alkalommal megrendezett kiállításnak idén is az USA- ban található Las Vegas város konferencia központja adott otthont. A SEMA-n különböző autó felszereléseket, kiegészítőket, alkatrészeket és speciális tuning kellékeket forgalmazó, gyártó és felhasználó cégek vesznek részt. A kiállítás mellet egy konferencia sorozat is minden évben helyet kap ahol az ipar szereplői az aktuális fejlesztésekkel és trendekkel ismerkedhetnek meg. A kevésbé szakmai céllal érkező és akár szórakozni vágyó látogatók, pedig különböző programokon szerezhetnek élményeket, mint például egy drift autó kipróbálása profi versenyzők mellett.


   A kiállításon mutatja be több kiegészítő-gyártó is új termékeit, mint például az idei évben is kiállító LLumar Autófólia előállítója a Solutia Inc. A rengeteg különbnél különb egyedi tuning vagy akár hot-rod jármű között kiemelkedő érdekességek is találhatók a kiállításon. Az idei évben a Ford például kiállította a Shelby Cobra egyes számú prototípusát az autókedvelők nem kis örömére, de új és régi Formula 1-es versenyautókat is megcsodálhatott a közönség.  Képek a kiállításról és az autócsodákról. A rendezvényen persze nem csak az autók érdekesek, hanem lehetőség nyílik hírességekkel is találkozni. Az idén is több standon találkozhattak a rajongók Chip Fosse-val. Saját standján jelen volt Vic Edelbrock. Valamint számos NASCAR, IndyCar, Formula, LeMans versenyző továbbá egyéb sportok kiemelkedő személyiségei, mint például Sunny Garcia is tiszteletét tette a kiállításon.

Likeolj és nyerj nyereményjáték:

    Január 1- től indul a vadiúj Facebok-os játékunk, melyen még több értékes nyeremény fog gazdára találni.  Annyit már most elárulhatunk, hogy nagyon fog tetszeni mindenkinek aki szereti a gyönyörű autókat! Persze a részvételhez like -olni kell.

http://www.facebook.com/foliazas Addig is még december 31- ig érvényes a játékunk (tehát itt az alkalom, hogy LIKE -olj ha még nem tetted meg) melynek lényege, hogyha tetszik rajongói oldalunk és ezt egy like- al ki is fejezed akkor részt veszel egy sorsoláson, melyen egy autóüveg fóliázást nyerhetsz!!!! MINDEN 100. like után sorsolunk.

    Amennyiben még nem ismered fóliánikat látogass el weboldalunk -ra. Írj levelet nekünk ha kérdésed van, vagy ha már eldöntötted, hogy lefóliáztatod autód vagy ablaküveged csak még nem nem tudod, hogy kihez kéne fordulnod segítségért. Kivitelezőinknek mindig van egy ablakra szabott ajálata. Keresd őket bizalommal, hiszen ők a legfejlettebb kutatási és technológiai fejlesztést, gyártási professzionalizmust és kapacitást képviselik.

süti beállítások módosítása